Palidosim.lv ir tūrisma aģentūra, kas specializējas individuālo un biznesa ceļojumu plānošanā, palīdzot klientiem nokļūt visdažādākajos galamērķos visā pasaulē.

Tev atliek tikai norādīt virzienu, un mēs parūpēsimies par pārējo!

Intervija ar Miķeli Treidi, raidījumā “Monopols”

Intervija ar Palidosim.lv vadītāju Miķeli Treidi. Raidījums “Monopols”, Latvijas Radio 1, 2019. gada 27. septembrī.

Lasīt tālāk

Šveice – valsts ar četrām valodām

Ar ko tev asociējas Šveice? Jodelēšana? Šveices pulksteņi? Varbūt šokolāde vai fondī? Šoreiz nedaudz pastāstīsim par lielāko Šveices pilsētu Cīrihi.

Lasīt tālāk

8 iemesli, kādēļ lidojumos izvēlēties Premium Economy

Kas ir Premium Economy?
Premium Economy ir relatīvi jauns servisa līmeņa formāts pasažieru aviopārvadājumos. Tas ir izdevīgs vidusceļš starp ekonomisko un biznesa klasi servisa un cenas ziņā.
Pirmo reizi šāds apzīmējums parādījās 90. gadu vidū aviosabiedrības EVA Air lidojumos. Šobrīd Premium Economy ir pieejams vidēji tālos un tālos lidojumos vairākās aviosabiedrībās, piemēram, SAS Scandinavian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Aeroflot, British Airways, Virgin Atlantic, Air France-KLM, Cathay Pacific, Singapore Airlines u.c.

Lasīt tālāk

Grupas aviobiļešu rezervācijas

Ar kolēģiem dosies komandējumā uz tehnoloģiju izstādi Japānā? Sporta komandas sastāvā vēlies nokļūt uz sacensībām Kanādā? Brauksi ar kori uz koncertu Austrālijā? Kopā ar radiem dosies uz kāzām Maldīvās?
Bet vai esi informēts par priekšrocībām un ieguvumiem, iegādājoties aviobiļetes grupai?
Iespēja komplektēt grupu parasti ir, sākot no 10 personām, tomēr atsevišķas aviokompānijas ir gatavas piešķirt grupu ceļošanas priekšrocības, sākot no 6 personām.

Lasīt tālāk

10 ieteikumi veiksmīgam biznesa ceļojumam

Dažādi praktiski ieteikumi, kas palīdzēs pilnvērtīgi sagatavoties biznesa ceļojumam.

Lasīt tālāk

Ceļošana ar bērniem

Ir diezgan skaidrs, ka ceļošana ar bērniem, it īpaši ar maziem, būtiski atšķiras no ceļošanas pieaugušo kompānijā. Negaidi, ka tas būs ierastais ceļojums, bet, ja būsi labi sagatavojies, tas sniegs gan prieku, gan atpūtu.

Lasīt tālāk

Turpinot lietot šo mājas lapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanas noteikumiem– Uzzināt vairāk.

Piekrītu