Palidosim.lv ir tūrisma aģentūra, kas specializējas individuālo un biznesa ceļojumu plānošanā, palīdzot klientiem nokļūt visdažādākajos galamērķos visā pasaulē.

Tev atliek tikai norādīt virzienu, un mēs parūpēsimies par pārējo!

Un cik reizes esi lidojis Tu?

Vai atceries savu pirmo lidojumu? Uz kurieni tas bija? Ar ko lidoji? Cik reizes dzīvē esi lidojis? Kurā gadā apmeklēji Londonu? Par lidojumu statistikas lapām stāsta Miķelis Treide Palidosim.lv vadītājs.

Tik daudz jautājumu, uz kuriem varbūt vēl vari atbildēt vai sameklēt pierādījumus, bet paies gadi un atmiņā vairs nepaliks viss tas, ko reiz esi darījis. Tādēļ esmu iesaistījies un iesaku arī citiem reģistrēties vienā no divām lidojumu statistikas lapām. Nedaudz pastāstīšu par tām.

myFlightradar24
Parastam lietotājam visdraudzīgākā lapa. Lai ievadītu lidojumu, pietiks vien ar lidojuma gadu, kā arī pilsētu no kuras/uz kuru lidoji. Protams, iespējams šo lidojumu papildināt ar detalizētāku informāciju. Pēc lidojumu ievadīšanas tie tiek apkopoti un vizualizēti ērti uztveramā formā. Mani šajā statistikā visvairāk pārsteidza iespēja redzēt, kuros mēnešos un kurās nedēļas dienās esmu lidojis visbiežāk. Izrādās, šogad bija pirmā reize, kad lidoju aprīlī. Reģistrējies Flightdiary ar Facebook pasi un kļūsim par draugiem Flightdiary vietnē, tāpat arī, ievadot nākotnes lidojumus, varēsi izvelēties, lai lidojuma laikā Facebook sienā automātiski tiktu ievietota ziņa, ka atrodies šajā reisā.. Viena lidosta gan tur netiek attēlota. Tā ir Ādažu lidlauks, kurā esmu izmēģinājis lidot ar deltaplānu.
Mans myFlightradar24.com profils:Mans Flightdiary.net profils

Mans flightmemory.com profils

 

Flightmemory
Nedaudz sarežģītāka, vizuāli ne tik pievilcīga, bet krietni detalizētāka statistika. Salīdzinot ar Flightdiary, lapa ir nedaudz vecmodīgāka. Vari apskatīt savu īsāko, garāko, ātrāko lidojumu, tāpat arī, cik reizes esi apriņķojis apkārt zemeslodei un nokļuvis līdz Saulei. Lapā jau reģistrējušies 117 500 lietotāju. Šajā lapā vari salīdzināt kādā pozīcijā atrodies, salīdzinot ar citiem. Savadot lidojumus, tie arī vizuāli parādīsies kartē. Varēsi redzēt, ar kuru aviokompāniju lido visbiežāk, ar kuru visilgāk. Ja zināsi izmantoto lidmašīnas tipu, tad arī veidosies statistika, cik daudz un cik tālu ar katru no tiem esi lidojis. Šai vietnei esmu iztulkojis arī publisko profila skatu, ar kuru vari dalīties ar citiem.

Mans flightmemory.com profils:

Mans flightmemory.com profils

 

 

Turpinot lietot šo mājas lapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanas noteikumiem– Uzzināt vairāk.

Piekrītu